Het is even rustig gebleven in onze blog maar in werkelijkheid hebben wij niet stilgezeten!

Vanaf september vorig jaar hebben wij toffe gigs gehad van Texel tot Winschoten en Hengelo tot Den Helder. Prachtig om tot in alle uithoeken van ons land bluesfans te ontmoeten en samen onze passie te delen.

 

Nu alweer bijna anderhalf jaar onderweg met Lianne en Winand zijn zij vaste waardes binnen de band geworden die de sound van BT weer op een hoger niveau hebben gebracht. Het lijkt wel of er een soort natuurlijke evolutie in onze band zit, heel mooi!

Samen zijn wij constant bezig om ons repertoire aan te scherpen en te kijken hoe wij onze muziek op een hoger plan kunnen brengen. Dat gaat niet zonder hobbels want iedereen heeft zijn eigen inbreng en smaak. Wat de één een supergoed nummer vindt spreekt de ander niet aan……dat kan ook niet anders want ‘’de blues’’ is een enorm wijd begrip waar je heel veel verschillende invalshoeken hebt.

Maar we komen er altijd uit en blijven nieuwe nummers toevoegen aan onze setlist.

Speciaal om te noemen was ons laatste optreden op zondag 17 maart in Ommen. In samenwerking met Promoproductions/Bluesworld Events zijn er video- en geluidsopnames gemaakt van ons optreden in het fantastische cafe Calluna.

Perfect verzorgd door Tonio Aa en geluidsman Robin en cameraman Jorrin. En niet te vergeten de goede verzorging van eigenaren Bert en Dorieke, top!

Stay tuned want binnenkort kunnen jullie genieten van een videocompilatie van ons optreden hier!

Voor nu…. bluesy greetz van Lianne, Winand, Paul, Carlo, Roel en Folkert!

0 391