Onze zangeres moet helaas wegens omstandigheden stoppen met zingen. Daarom zijn wij op zoek naar een waardige opvolg(st)er die ons nieuwe gezicht op het podium wil zijn.

Blues Treat heeft al een mooie reputatie opgebouwd in de bluesscene in Nederland. Zo haalden wij bijvoorbeeld de finale van de Dutch Blues Challenge.

Ben jij die frontvrouw/man met ballen? Ben jij in staat het publiek enthousiast mee te krijgen en op te zwepen? Kun jij jouw energie overbrengen op het publiek? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn een strakke band met een veelzijdig bluesrepertoire: van The Hoax tot Koko Taylor, van The Fabulous Thunderbirds tot Susan Tedeschi en van de The Red Devils tot B.B. King. Wij beperken ons echter niet tot deze invloeden. Wat ons betreft draait het ook om de frontvrouw/man: we staan altijd open voor nieuwe ideeën en invloeden.

Wij streven naar circa twee optredens per maand en dat kan overal in het land zijn, van Texel tot Nijmegen, van Groningen tot Wijk aan Zee. We repeteren eens per twee weken in het centrum van het land.

Plezier halen uit muziek, lol hebben met elkaar, maar vooral ook serieus muziek maken en regelmatig optreden is waar wij voor gaan! Zie voor meer informatie deze website of onze Facebook-pagina.

Interesse?
Mail dan jouw verhaal, contactgegevens, beeld- en geluidsmateriaal naar bluestreat@gmail.com.

Wil je meer info, dan kun je ook met één van ons bellen:

  • Carlo, Hammond en zang (06-41942912)
  • Folkert, drums (06-611176122)
  • Paul, bluesharp, gitaar en zang (06-30149580)
  • Roel, basgitaar (06-51606306)
  • Winand, leadgitarist en zang (06-18096734)

0 162