We zijn supertrots dat we zijn geselecteerd om mee te doen aan de Dutch Blues Challenge 2016!

Jaarlijks wordt er door de Dutch Blues Foundation een Dutch Blues Challenge (DBC) in Nederland georganiseerd, waarbij bands, duo’s en solo-artiesten de uitdaging aangaan om binnen 20 minuten te laten zien en horen waarom zij op een gerenommeerd podium thuis horen. De acts komen tegen elkaar uit in drie voorronden die worden worden beoordeeld door zowel een publieks- als een een onafhankelijke vakjury. Twee acts per voorronde gaan door naar de finale in oktober en de winnaar in die finale mag namens Nederland meedoen aan de International Blues Challenge in Memphis (USA) en aan  de European Blues Challenge (Denemarken).

Onze voorronde is op zondagmiddag 26 juni 2016 in DE bluesclub van Oost-Nederland: Nixenmeer in Enschede.

Daar hebben we natuurlijk JULLIE HULP bij nodig. Hoe meer publiek voor ons komt, des te beter dat voor ons is. Dus reserveer je kaarten nu het nog kan. Wat krijgen jullie daar voor terug?

Een geweldig sfeervolle en spannende middag met de creme-de-la-creme van de huidige bluesscene in Nederland. Blues Treat gelooft in ‘Blues With A Feeling’ en dat zullen we ook bij de Dutch Blues Challenge laten horen en zien! So Be There….

 

 

 

 

0 458